Zoti bën mrekulli! Vajza e re pasi humbi 16 fëmijë, lind fëmijën e parë: Me jetë dhe shëndet!

Kayleigh Wood, mendoi se nuk do të mund të bëhej kurrë nënë pasi që kishte hu mbur gjashtëmbëdhjetë fëmijë gjatë sh tatëzënive të hershme, por ajo më në fund ka Iindur një djalë. Mjekët më në fund kishin gjetur vrr agët e pashpjegueshme në abdomenin e saj si një sh kaktar të mundshëm, dhe pas një aborti më shumë, ajo kishte mbetur sh tatzënë.

“Dikur q aja tërë kohën shkaku i tërë atyre bebeve që i kisha hu mbur”, tha ajo. “Por, ta mbaj birin tim në krahët e mi ishte më në fund ndjenja më e mrekullueshme që më ndihmoi ta kompensoj tërë atë dë shprim”, përfundoi nëna e lumtur.

Shiko vifeon: