Vetë kishte katër vajza dhe e bija e gënjeu i tha do bëhesh me mbesë/ Por kur ai shkon në spital dhe e shikon nuk mbante dot lotët e gëzimit

James Keleman gjithmonë ka jetuar i rrethuar nga gra. Ai u rrit me dy motra dhe më pas kishte katër vajza. Dy vajzat e tij lindën po ashtu goca. Gjyshi i cili është zjarrfikës në profesion, jetonte në Illinois. Për të u bë zakon të mirëpresë vetëm vajza në familje.

Por vajza e tij Carie Elbe i njoftoi atij se ishte shtatzënë me fëmijën e saj të dytë. Çfarë zhgënjimi kur i tha se po priste një vajzë, por ajo e kishte gënjyer.

Në ditëlindjen e saj, vajza e saj solli në jetë foshnjën e saj. James më pas shkoi në spital për ta vizituar. Në fakt, vajza e saj e kishte gënjyer atë për seksin e foshnjës së saj, ajo priste një djalë.

Momenti kur gjyshi e kanë për herë të parë nipin e tij është emocionues shumë.