Vajza e hoxhës Ardian Sejdiu vendos shaminë, ja çfarë shkruan ai

“Sot, vajza ime Besira, me dëshirë, vetëdije, vullnet e krenari vendosi me bartë shaminë, si obligim moral dhe urdhër nga Zoti Fuqiplotë. Ndër të tjera i thash ; mbaje me krenari, të mjafton Allahu dëshmitar, Ai i Cili e ka në dorë fatin e secilit njeri. Dhe, mos harro e ke mbështetjen time si prind, e ki mbështetjen e familjes, njerëzve të mirë dhe gjithë ummetit Islam.

Jeta ka plotë rrugë e plotë sfida, por vetëm rruga besimit në Zot ta garanton xhennetin, atje ku s’shkelë dot kēmba e atyre që i shkelin ligjet e Zotit.
Të priftë e mbara, bija ime Besira !
Me shumë dashuri e krenari, babi yt,
# AS🖋” shkruan ai

Shiko si duket në foton më poshtë: