Tetovari që po ç’mend Tik-Tokun! Fitime marramendëse vetëm nga videot

Çmenduria e Tik-Tokut nuk njeh moshë, nga ato nën moshë e deri tek moshat e thyera të gjithë gjejnë “prehje” në rrjetin social më “In” të momentit Tik-Tok!

1.6 bilion njerëz në botë e kanë të shkarkuar aplikacionin në celularin e tyre, qytetarët e Maqedonisë jo më pak të interesuar… një pjesë e tyre janë bërë edhe viral dhe kjo duhet theksuar se e gjitha duke mos bërë asgjë në thelb, por shumçka duket kjo për ndjekësit e TikTok-ut!

Nëse fillojmë të reshtojmë emrat që kanë ndikim në TikTok e që banojnë në një nënqiell me ne, rëndon bie pyetja: “Po pse janë të famshëm” e këtë thjeshtë mund të ju pëegjigjem se nuk di të u’a them!

Fenomeni interesant T.I. i cili përpos bisedave të thjeshta dhe lojrave garuese nuk bën thjeshtë asgjë, e për të gjithë këtë merr një kosoto të lartë duket e çuditshme edhe më i çuditshëm duket fakti se për këto lojra garuese live kundërvlerën para nuk e merr nga aplikacioni por nga njerëzit e etur për t’a shikuar… te cilët pa menduar fare brenda disa minutave bëjnë pagesa marramendëse online kundrejt garuesve!

E çudtishme, mbase duhet psikologë që t’a shpjegojnë e sociolog që t’i japin shpjegim… një dicka është e vërtetë derisa masa nuk ka nivelin që të dijë çfarë t’i ofroj vetes pjesa tjetër merr vlerë thjesht njofton.