Test: Zgjidhni një zog dhe zbuloni cili është qëllimi juaj në jetë

Çfarëdo që të zgjidhni do t’ju japë një ide se cili mund të jetë qëllimi juaj në jetë. Edhe pse duhet ta dini që vetëm ju do të dini se çfarë fshihet pas saj; ose të paktën, që ju ende nuk keni gjetur. Çfarëdo që të jetë, ekzistenca juaj në botë ka një kuptim.

Gjejeni më poshtë:

Zogu nr 1:

Nëse e keni zgjedhur këtë zog, qëllimi juaj në jetë mund të lidhet me gjenerimin e përparimeve në fushën e dijes. Ju keni ndershmëri, drejtësi, inteligjencë dhe një thirrje udhëheqëse. Ju duhet të punoni jo vetëm për veten tuaj, por edhe për të gjithë rreth jush. Ndani njohuritë dhe frytet e punës tuaj.

Zogu nr 2:

Qëllimi i tij mund të lidhet me terrenin emocional. Ju duhet të zhvilloni ndjeshmëri dhe ta përhapni atë në pjesën tjetër të botës. Ju besoni në lidhje emocionale dhe duhet të punoni për ta bërë dashurinë mjetin kryesor të lidhjes me veten dhe gjithçka që ju rrethon.

Zogu nr 3:

Qëllimi juaj i jetës ka të bëjë me zhvillimin e anës suaj shpirtërore (si dhe fetare) për të motivuar të tjerët të zhyten në zemrat e tyre dhe të lidhen me hyjnoren që është rreth nesh.

Zogu nr 4:

Ju jeni një qenie artistike dhe krijuese. Qëllimi juaj do të jetë integrimi i profesionit tuaj me ndihmën e të tjerëve. Argëtohuni, inkurajoni reflektoni, zgjohuni … Arti do të ketë gjithmonë aftësinë për të kapërcyer pengesat dhe për të kapërcyer paragjykimet.