Test shpirtëror: cili është misioni juaj në tokë?

Me çfarë misioni erdhët në këtë botë? Çfarë kërkon Universi nga ju? Këto pyetje janë shumë të thella dhe nuk është gjithmonë e lehtë të gjesh një përgjigje. Por ndonjëherë një ndihmë e vogël mund t’ju japë sugjerimin që ju nevojitet për të gjetur rrugën që duhet të bëni!

Nëse keni parë:

Ujkun

Nëse gjëja e parë që tërhoqi vëmendjen tuaj ishte ujku, kjo është për shkak se keni ardhur në këtë botë për t’u bërë luftëtarë. Ka shumë beteja për t’u fituar, bota ka nevojë për vigjilencë, kujdes dhe energji! Sigurisht, në zemrën tuaj ju jeni inatosur ndaj padrejtësisë, ju dhemb kur shihni se sa njerëz po vuajnë, ndërsa të tjerët po argëtohen. Të gjitha këto ndjenja nuk janë të kota: ju duhet të luftoni për një botë më të mirë, sepse ky është misioni juaj. Punoni në atë që ju motivon.

Hënën

Nëse keni parë hënën për herë të parë, misioni juaj në jetë ka të bëjë me shërimin. Ju jeni një person shumë i dhembshur dhe gjithmonë ndjeni nevojën për t’u kujdesur dhe mbrojtur njerëzit që vuajnë. Ky është pikërisht qëllimi i misionit tuaj. Ju mund të thirreni për t’u bërë një mjek, infermier, terapist. Apo ndoshta vetëm roli juaj në jetë: dhënia e këshillave të mençura në kohën e duhur, shërimi i plagëve mendore, ndihma e njerëzve për të gjetur rrugën e tyre.

Pylli

Nëse gjëja e parë që patë ishte pylli, kjo është për shkak se misioni juaj në jetë lidhet me mençurinë. Ju jeni një person kurioz që dashuroni të mësoni gjëra të reja dhe nuk keni frikë nga problemet: përkundrazi, ju i perceptoni ato si sfida. Ju e dini mirë që bota është plot mistere, por kurrë nuk do të pushoni së kërkuari një përgjigje përfundimtare, edhe nëse e dini që nuk do ta arrini atë. Në rrugë ju edukoni shumë njerëz të cilët, falë jush, fillojnë të shikojnë shumë gjëra në një mënyrë të re.

Siluetën e gruas

Nëse keni parë për herë të parë siluetën e një gruaje, misioni juaj kryesor në jetë është të krijoni. Ju nuk e shikoni botën ashtu si i shihni të tjerët. Në gjithçka që bëni, në çdo problem me të cilin përballeni, shihni zgjidhje krijuese, të reja, origjinale. Por ju gjithashtu e doni bukurinë dhe e dini që mund të ndërtoni një botë më të mirë vetëm bazuar në emocionet tuaja.