TEST PSIKOLOGJIK / Cila ishte gjëja e parë që patë? Mësoni diçka më shumë

Çifti

Ju shqetësoheni shumë, jeni mjaft të mbylur dhe përgatiteni gjithmonë për më të keqen. Me siguri që ju mendoni shumë për gjërat, që do të thotë që shpesh shqetësoheni për gjëra që nuk janë të rëndësishme ose që nuk janë as problem.

Krijoni situata dhe biseda jo-ekzistuese në kokën tuaj që më vonë e kuptoni se ato janë në të vërtetë budallallëqe dhe krejtësisht të padobishme.

Shpërthimi

Ju keni një nevojë të madhe që njerëzit e tjerë t’ju duan dhe keni një tendencë të jeni kritikë ndaj vetes. Ju keni një sasi të madhe të kapacitetit rezervë që nuk e keni kthyer në avantazhin tuaj.

Ndërsa keni disa dobësi në personalitet, në përgjithësi jeni në gjendje t’i kompensoni ato. Të disiplinuar dhe të kontrolluar së jashtmi, ju keni tendencë të shqetësoheni dhe të keni pasiguri së brendshmi. Ndonjëherë keni dyshime serioze nëse keni marrë vendimin e duhur apo keni bërë gjënë e duhur.