Test: Gjëja e parë që do të shihni, do të zbulojë dobësitë tuaja sekrete në dashuri!

Të gjithë kemi nevojë për dashuri në jetë, ky është fakt. Askush nuk jeton pa dashuri, por secili prej nesh gjen një version dashurie që funksionon më mirë për veten. Ndërsa disa preferojnë t’i drejtohen dashurisë për veten e tyre, të tjerët kërkojnë nga familja dhe miqtë për ta plotësuar atë ndjenjë, dhe ka ende nga ata që e konsiderojnë tërë jetën e tyre si një partneritet romantik me dikë.

Nëse jeni pjesë e grupit të fundit, ky test është për ju. Kjo do t’ju ndihmojë të zbuloni se cilat janë dobësitë tuaja kryesore kur bëhet fjalë për dashurinë dhe tërheqjen dhe do t’ju ofrojë disa këshilla të vlefshme për të udhëhequr marrëdhëniet tuaja, në një mënyrë më të sigurt për të ardhmen.

Gruaja e maskuar
Dobësia juaj më e madhe në marrëdhënie është sigurisht pasiguria.

Ju keni pasur përvoja shumë negative me njerëz afër jush si fëmijë dhe nuk i keni shëruar ende këto plagë, gjë që i bën të qëndrojnë tek ju, duke u manifestuar sa herë që jeni të interesuar të keni dikë përreth.

Eshtë e rëndësishme të kërkoni një mënyrë për të hequr qafe të gjithë atë peshë, për të qenë në gjendje të rihapeni përsëri për dashurinë. Jo të gjithë janë të këqij dhe duan t’ju lëndojnë; mos sakrifikoni lumturinë tuaj.

Çifti
Ajo që ju bllokon më së shumti në marrëdhënie është frika nga intimiteti.

Nga përvoja, ju e dini që marrëdhëniet ndryshojnë kur intimiteti bëhet më intensiv dhe ju e dini që mund të mos jetë shumë e thjeshtë të merresh me personalitetin tuaj, kështu që keni frikë të përfshiheni emocionalisht.

Problemet do të ekzistojnë gjithmonë dhe të jetuarit së bashku është e ndërlikuar, por çiftet që e duan njëri-tjetrin janë në rrugën e duhur për të bërë gjërat. Prandaj, nëse e gjeni dikë që ia vlen, jepni më të mirën për këtë marrëdhënie, sepse gjëra të pabesueshme mund t’ju presin.

Varka bosh
Frika nga e panjohura është faktori që ju dobëson më shumë kur përfshiheni me dikë.

Ju jo gjithmonë i shihni të rejat dhe të ndryshimte me sy të mirë, besoni se ato mund të jenë më të frikshme se sa tërheqëse, kështu që ecni shumë ngadalë, në mënyrë që të mos vraponi dhe të përfundoni duke dëmtuar veten.

Masat paraprake janë gjithmonë të vlefshme, por kini kujdes që të mos e privoni veten nga mundësia për t’u lumturuar me dikë të veçantë. Shpesh, t’i jepni një shans personit të ri është gjëja më e mirë që mund të bëni.