Si ndikon ngjyra e syve në personalitetin tuaj, zbuloni veten!

Ngjyra e syve nuk ndryshon nga njëri te tjetri vetëm për të përcaktuar tiparet e portretit. Prej saj mund të kuptojmë gjithashtu tipare të personalitetit të secilit. Lexoni më shumë…

Sytë kaf

NJerëzit me Sy kaf janë mjaft ekspresivë dhe kanë aftësi mbi mesataren. Shquhen për talente të shumta! Zakonisht, janë njerëz këmbëngulës dhe kërkues ndaj vartësve, kjo për shkak të hijes së rëndë.

Sytë e zinj

Ngjyra e syve tuaj , ju bën që të dukeni gjithnjë serioz dhe t’I bëni punët me pjekuri. Mos harroni se gjithnjë, përtej shikimit të personave që kanë sy të zinj, fshihet një mister i trashëguar.

Sytë dyngjyrësh

Janë sytë me tërheqës dhe bindës, në raste të veçanta zotërojnë pushtetin e hipnotizimit. Konsiderohen shumë tërheqës, janë mjaft ekzotike. Shprehin vetëbesim dhe krenari.

Sytë gështenjë

Dëshmojnë se individi është zot i fjalës dhe se meriton t’i zihet besë. Sa më e mbyllur të jetë ngjyra aq më shumë duket sensualite. E meta kryesore është se flasin shumë për vetveten.

Sytë e kaltër

Shprehin kthjelltësinë e cila nënkupton romantizmin dhe feminilitetin. Ndoshta nuk duhet të imagjinojnë princin e ardhshëm, por duhet të lëvizin nga vendi dhe të jenë në kërkim të tij.

Sytë e jeshil

Shumica e njerëzve me sy jeshil, konsiderohen mjaft të urtë dhe të bindur. Këta njerëz dinë të sillen dhe respektojnë të tjerët, por në raste të veçanta kur u shkelet në kallo nuk ngurojnë të bëhen agresivë.