Shoferi me refleksat më të shpejta në botë, shiko momentin si ai i shpëtoi fatkeqësisë së madhe në komunikacion (Video)

Kanali në Youtube “Hooked”, ka publikuar në gusht të këtij viti një video ku janë kapur nga kamerat momentet më të rrezikshme të njerëzve dhe kafshëve, dhe si në momentet e fundit, dikush me reflekse të shpejta i ka shpëtuar të tjerët, shkruan pemajetes.com.

Një nga momentet e kësaj video, e cila është në minutën e 0:40, mund të shihni një moment tejet të rrezikshëm kur një veturë e tipit Golf 5, pas një aksidenti pak sekonda më parë, kthehet në pozicion 90 shkallë dhe mbetet si i hutuar, vetëm në mëshirën e Zotit se mos po ndodh ndonjë mrekulli që ta shpëtojë. /Pemajetes.com

Shikoni këtë moment në videon e më poshtme: