Shkurte Fejza ia din renin, ja çka ka bërë për renë e vet

Këngëtarja e njohur, Shkurte Fejza, ka martuar djalin e saj të vetëm, Arbrin. Dasma e tij me Erzën mori vëmendje të madhe, nga ku dolën video të shumta. Këngëtarja Fejza me bashkëshortin e saj ishin tejet të lumtur dhe falënderuan të gjithë pjesëmarrësit që iu bashkuan këtij gëzimi të madh familjar.

Dasma e madhe e djalit të Shkurte Fejzës u komentua shumë dhe mori vëmendje të madhe. Këngëtarja e mirënjohur Shkurte Fejza ka publikuar projektin e ri. Ai i dedikohet nuses së djalit dhe premierën e pati në martesë.