Punonjësit u detyruan të ecnin këmba-dorazi në rrugë, nuk realizuan planin vjetor të kompanisë

Në shumicën e rasteve, kur ne si punëtorë nuk arrijmë të përmbushim kërkesat që duhej të zbatonim, gjithçka që marrim është një humbje e bonusit tonë vjetor. Kjo kompani pa emër me bazë në qytetin e Zaozhuang, Provinca Shandong e Kinës ka një qasje krejtësisht të ndryshme ndaj dέshtimit.

Pas rishikimit të objektivave të fundvitit të vendosura nga kompania për punonjësit e saj, kompania vendosi t’i vendosë këta njerëz në atë që ka të ngjarë të jetë pozicioni më pσshtërues i mundshëm. Një varg i tërë njerëzish të veshur elegante me uniforma dhe kostume që ecnin këmba-doras përgjatë trotuarit me duar dhe gjunjë.

Kalimtarët ishin tepër të hutuar dhe kurioz në pamjen, por ishin mjaft të shpejtë për të nxjerrë telefonat e tyre dhe për të shkrepur foto ose video të kësaj sjelljeje të çuditshme. Kjo është padyshim diçka që ia vlen të dokumentohet, duke pasur parasysh se nuk e shihni një sjellje të tillë çdo ditë.