Provoni të zgjidhni enigmën dhe përgjigjuni – sa trekëndësha ka në foto?

Enigmën e kanë krijuar ekspertët e kompanisë ”Lenstor”, e cila merret me gjetjen e zgjidhjeve për shumë degë të industrisë, dhe për të arritur të kuptojë sa njerëz në të vërtetë janë në gjendje të gjejnë format brenda formës

Deri tani me siguri keni parë enigma të ndryshme me temë numërimi i formave gjeometrike të lidhura ndërmjet vete, por kjo me trekëndësha ka hutuar shumicën.

Sa ka saktësisht trekëndësha në ilustrim?

Sipas ekspertëve, 99 për qind e njerëzve të cilët kanë provuar ta zgjidhin, kanë dhënë përgjigje të gabuara.

Ja cili përshkrim ishte në këtë ilustrim: “Izolimi dhe mirëkuptimi i formave të lidhura me shpejtësinë tonë të përpunimit vizual, domethënë sasinë e kohës së nevojshme që të merret një gjykim i drejtë mbi stimulimin vizual”.

Rezultatet deri te të cilat kanë arritur ekspertët e “Lenstor”-it pas testimit, janë dëshpëruese. Vetëm 1 për qind e pjesëmarrësve kanë dhënë përgjigje të saktë – Sa ka saktësisht trekëndësha në ilustrim?

Rezultoi që personat e moshuar kanë më shumë vështirësi që të vërejnë të gjitha format e fshehura, por janë ata të cilët nuk kanë hequr dorë në përpjekje për të zgjidhur enigmën dhe kanë stërvitur edhe më shumë trurin, gjë që u ka ndihmuar që të përmirësojnë funksionin e trurit dhe shëndetin në përgjithësi.

Gjithashtu është vërejtur që meshkujt janë paksa më të mirë se femrat në gjetjen e formave të fshehura.

A e keni gjetur ndër përgjigjet e ofruara numrin e saktë? Dhe tani verifikoni a keni pasur të drejtë…

Nëse keni shënuar numrin 2, domethënë nëse keni parë 38 trekëndësha – Urime!