Priti një jetë të tërë për t’u bërë me fëmijë dhe kur lindi 60 vjeçe, burri e la për arsye qesharake

Kjo është historia sa e gëzueshme aq edhe e tri sh të e një gruaje, e cila prej 20 vitesh dëshironte shumë të kishte një fëmijë. Atifa Ljajic u bë nënë në moshën 60 – vjeçare, por kur kjo më në fund ndodhi, bashkëshorti i saj e la.

Sipas asaj që shkruan “DailyMail”, 68 – vjecari Serif Noki ndryshoi mendje kur dëgjoi beben të qa nte në maternitet dhe i tha gruas se ishte tepër i plakur për t’u marrë me të q arat e fëmijës. Ai vendosi që të largohej ditën kur bebja mbërriti në Novi Pazar, në Raska të Serbisë.

68 – vjeçari i tha bashkëshortes së tij Atifa se vajza e porsalindur do ta mbante zgjuar gjatë natës duke qa rë. Kur u p ërball me faktin se po bra kt iste nënën e re, gruan me të cilën kishte jetuar për vite me radhë, Serif tha:

“Ajo mori atë që donte, tani është e lumtur” Sipas tij, të jetuarit me beben në këtë moshë do të ishte shumë e dëm sh me për shëndetin e tij. Rasti i Atifas u konsiderua si një shtatzëni e rre zik sh me dhe për këtë arsye ajo qëndroi në sp i tal për tre muaj.