Përsërite këtë formulë 7 herë para pasqyrës, nëse do që dëshira jote të realizohet

A keni provuar më parë të menduarit pozitiv dhe formulat fatsjellëse? Formulat funksionojnë. Ato kanë fuqinë për të ndryshuar të menduarit tuaj, gjë që ju ndryshon dhe jetën. Por a i keni përdorur ato në mënyrë efektive. Këtu janë disa teknika që mund të përdorni.

Thuaj këtë formulë 7 herë për 30 ditë para një pasqyre dhe prit mrekullinë të ndodhë: “Unë nuk ndjek, unë tërheq. Çdo gjë e destinuar për mua ka për të ardhur te unë, tani!”

Nuk ka rëndësi nëse e thua me zë apo me mendje. Rëndësi ka që ta përsërisni 7 herë fuke parë veten në pasqyrë. Dhe të besoni atë që po thoni.

Një formulë tjetër e rëndësishme për tu përsëritur veçanërisht para gjumit është edhe kjo: “Unë jam duke çmontuar çdo sistem besimi të kufizuar në jetën time. Unë mund dhe do të jem i suksesshëm në çdo gjë që bëj. Unë do të shkoj kundër mosmarrëveshjeve me dhe pa mbështetjen e familjes dhe miqve të mi.

Aty ku kam qenë nuk më përshtatet më sepse meritoj më shumë. Unë do të fokusohem. Unë do të sakrifikoj për të marrë atë që dua. Dhuntitë e mia po vihen re. Talentet e mia po vihen re. Do të arrij pozitivisht më shumë njerëz se kurrë më parë.

Paratë tërhiqen nga unë si me magnet. Unë po ngjitem më lart. Mendësia ime do të mbetet pozitive sepse unë jam një person pozitiv dhe tërheq vetëm pozitivitet.”

Kur është koha më e mirë për të thënë formulat? Sa herë që ju kujtohet t’i bëni ato. Ose sa herë që keni nevojë për një nxitje. Por kohët kur mendja dhe subkoshienca është më e ndjeshme dhe veçanërisht efektive janë: pak para gjumit ose menjëherë pas zgjimit.

“Sekreti i ndryshimit është të përqëndroni të gjithë energjinë tuaj jo në mohimin e të vjetrës, por në ndërtimin e të resë,” thoshte Socrati.