Paraѕhikimet famëkeqe të Вaba Vangës, dy рrej tyre që janë plotëѕuar në 2022-ѕhin

Psikikja legjendare Baba Vanga njihet për disa parashikime të pabesueshme që ajo ka bërë dhe duket se dy prej tyre tashmë janë realizuar.

Psikika ka fituar famë të ngjashme me falltarin Nostradamus për parashikimet e saj famëkeqe për atë që do të ndodhte në të ardhmen. Duket se disa nga ato parandjenja po ndodhin tani në mbarë botën, shkruan Daily Star.

Për vitin 2022 ajo parashikoi se disa vende aziatike dhe Australia do të goditeshin nga ‘përmbytjet intensive’. Dhe tashmë disa pjesë të Australisë u përmbytën me shi të fortë në fillim të këtij viti përmbytjet shkaktuan evakuime masive.

Baba Vanga sugjeroi gjithashtu se qytetet do të goditeshin nga mungesa e ujit si rezultat i thatësirës. Kjo po ndodh edhe në Evropë për momentin. Portugalia u ka kërkuar qytetarëve të saj të kufizojnë përdorimin e ujit dhe Italia aktualisht po kalon thatësirën më të keqe që nga vitet 1950.

Ajo deri më tani ka parashikuar saktë dy nga disa parashikime për vitin 2022. Baba tha se ky vit do të sjellë gjithashtu një virus të ri vdekjeprurës nga Siberia, një pushtim alienësh , një pushtim të karkalecave dhe një rritje të përdorimit të realitetit virtual.

Vanga ka lindur në vitin 1911 dhe, përkundër faktit se u nda nga jeta në vitin 1996, ajo vazhdon të jetë kryefjala çdo vit me profecitë nga përtej va rrit. Kur ishte ende gjallë, Vanga foli për jetën e saj, për të cilën ajo tha se ishte ndryshuar plotësisht si fëmijë, kur, nga askund, një tornado dyshohet se e ngriti nga toka, duke e çuar në një vend të largët. Ajo u gjet pas një kërkimi të gjatë, me dëshmitarë që e përshkruan atë si shumë të frikësuar dhe sytë e saj ishin të mbuluar me rërë dhe pluhur.

Meqenëse familja e saj kishte para të mjaftueshme vetëm për një operacion të pjesshëm, Vanga humbi shikimin – megjithatë, ajo ishte e talentuar me fuqinë për të parë të ardhmen, të paktën sipas dëshmisë së saj.