Pamjet pa koment të një gruaje në рikën e karburantit, janë kthyer hit në internet

Një video e publikuar që është bërë hit në rrjetet sociale, tregon një moment tejet gazmor të një zonje, teksa po mundohej të mbushte me kαrburαnt makinën e saj. Ajo u mundua disa herë që ta mbushte veturën me kαrburαnt. Duhet të pranojmë se ajo nuk pushoi së provuari edhe pse e bënte të njëjtin gabim.

Ajo disa herë e afroi makinën afër pompës, por në po aq raste nuk arrinte ta mbushte pasi mbushësi i rezultonte i shkurtër. Videoja është parë deri më tani nga 17 milionë njerëz dhe nuk kemi dyshim se do të mbetet hit edhe për disa kohë.

Shiko videon:

Dihet që femrat nuk janë shumë praktike me makinat por kjo video tregon që nuk ia thonë fare. Shto edhe faktin që vajza në fjalë është bionde dhe ja ku u realizua bαrcαleta e radhës.

Po duhet theksuar që jo të gjitha femrat janë në të njëjtën nivel kur bëhet fjalë për tu marrë me makinat e tyre. Dimë që ka pilote shumë të zonjat.