Pamjet e lopes duke e ndjekur nga pas karrocën ku i futën viçin e saj, do t’ju prekë tej mase (Video)

Shpesh mendojmë se kafshët nuk kanë ndjenja. Se lopët dhe kafshët e mëdha janë thjesht kafshë barre që do të tolerojnë çdo gjë. Epo, thjesht nuk është e vërtetë. Nëse keni nevojë për prova, vazhdoni të lexoni. Lopa mama që shihni në këtë foto është duke ndjekur kamionin e thεrtores.

Kamioni po e heq viçin e saj për ta çuar te vendi ku pastaj do të shitet. Ky është realiteti i industrisë së mishit. Fotoja është vërtet e trίshtueshme. Mund të thuash që nëna nuk është e lumtur me faktin që është ndarë nga viçi. Kjo lloj skene luhet në të gjithë botën kur vjen momenti që të vegjlit hiqen nga nënat.

Shiko videon:

Viçat rriten nga nënat dhe kundër vullnetit të tyre (dhe vullnetit të Nënës Natyrë) ata merren nga njerëzit vetëm për tu përdorur për mishin e tyre.

Duhet të ketë një mënyrë më të mirë për ta bërë këtë. Sidomos kur kuptojmë se kafshët kanë ndienja dhe i shprehin ato.