O Zot i madh! Stafi i domit të pleqve e kapin 92-vjeçaren dhe e tërheqin zvarrë, ajo iu Iutet të ndaIojnë (Video)

Abuzimi mund t’i ndodhë çdokujt, pavarësisht nga mosha, gjinia, raca, feja, përkatësia etnike ose kulturore. Për njerëzit e moshuar, abuzimi më së shpeshti përjetohet në dom të pleqve. Në këtë artikull tregohet rasti i një zonje të moshuar, e cila ka vuajtur shumë prej një infermierje.

Jean Robins është 92 vjeçe. Ajo ka kaluar ditë shumë të vështira, në domin e pleqve. Pamjet e filmuara tregojnë se si stafii e shtyjnë fort dhe e tërheqin në të gjithë vendin. Ngjarja ndodhi në një shtëpi pensioni për të moshuarit në Perth, Australi.

Shiko videon e më poshtme për më shumë: