Nuk ka nevoje per shume fjale/ Keto jane 10 veprimet qe tregojne se ai eshte i dashuruar me ju

Kur një djalë ndjen vërtet për ju , ai do të sillet në menyra nga më të ndryshmet.

Këto janë disa shenja që tregojnë se dashuria dhe ndjenjat e tij për ty shkojnë përtej standartes. Ne këtë mënyrë ai ju pëlqen ju, ai me të vërtet ju pëlqen ju.

1- Ai ju dhuron shumë dhurata dhe ju trajton shumë mirë.

Djemtë që me të vërtetë kanë ndjenja të forta për një vajzë, udhëtojne kilometra të tëra për ta parë atë dhe për ti kthyer buzëqeshjen me nje dhuratë. E nëqoftëse ai e bën këtë ai është i dashuruar me ju.

2-Ai nuk do te heshtë për ju para miqve të tij.

Ashtu siç ju flisni me shoqet tuaja rreth një djali që ju pëlqen , po të njejten gjë bëjnë e çunat për vajzat që pëlqejnë. E nëqofëses ai nuk pushon së foluri për ju në bisedat me miqtë e tij, ai me siguri ndjen per ju .

3-Ai pëlqen të kalojë shumicën e kohës me ju.

Nëqoftëses ai ju do çmendurisht, prioriteti i tij do të jetë kalimi i kohës me ju. Kjo pasi kur je në dashuri dëshiron të jesh i rrethuar nga personi i zemres.

4-Ai ju prezanton tek njerzit e tjere.

Një person që mendon që ju jeni gjëja e tij më e vyer do tju prezantojë tek të gjithë sa më mirë të jetë e mundur , e nuk do ju trajtojë si një sekret të rëndomtë.

5-Ju vëreni që ai ju shikon në një mënyrë të adhurueshme.

A është ai duke ju parë në një mënyrë tëpër të mistershme, të dashurueshme dhe të gëzuar gjatë gjithë kohës, ashtu siç një i dashuruar di ta bëjë ? Nëqoftëse po, ai me të vërtetë ju do sepse vështrimi shpesh herë tregon më shumë se fjalët.

6-Ai ve re gjëra për ju që të tjerët i injorojnë.

Kjo është një mënyrë e thjeshtë për të treguar nëse nje djalë ju pëlqen. Ai ve re gjithçka madje edhe kur ju qani gjatë filmit. Megjithatë ai ju bën të ndiheni mirë edhe me të metat që keni, pasi ju kushton shumë vëmendje.

7-Ai nuk është i lumtur nëqoftëse ju nuk jeni .

Kur një djalë ju do, ai do t’iu shikojë të lumtur. Ai është i gatshëm të bëjë gjithçka për t’iu parë të lumtur e nëqoftëse ai nuk i kushton rëndësi lumturisë tuaj , ai mbase nuk ndjen për ju.

8-Ai është shumë i sjellshëm dhe sillet shumë butë.

Kur një djalë ndjen për ju ai ju trajton sikur ju të ishit “made in china “. Duke prekur dorën tënde në një mënyrë delikate ai kujdeset për ju në mënyrë të përkryer. Gjithashtu fjalori i zgjedhur që përdor në bisedat me ju tregon shumë nëse ai ndjen për ju.

9-Ai ka sy vetem për ju.

Ai nuk ju kushton vëmëndje vajzave të tjera të cilat flirtojnë me të. Ai nuk pëlqen në instagram foto të vajzave se si. Gjithçka që ai mund të mendojë je ti.

10-Ai iu thotë që ju do (dashuron).

Shumë meshkuj e përdorin frazën “të dua” për ti bërë vajzat për vete . Por nëqoftëse ju gjeni veten në ndonjë nga pikat më sipër me siguri ai nuk po ju mashtron, por po thotë të vërtetën , se ju do me vertetë.