Një palë të brendshme fshihen në një mori sutjenash: Një enigmë që do të testojë aftësitë tuaja të shikimit

Nëse i doni, kjo do t’ju pëlqejë patjetër

Prodhuesi holandez i veshjeve të brendshme “Hunkemoler” ka krijuar një enigmë që kërkon të jeni të përqendruar dhe njëqind për qind të fokusuar në të.

Një palë veshjesh të brendshme janë fshehur në morinë e sutjenave. Në pamje të parë mund të duket e lehtë, megjithatë autori u përpoq t’ju bëjë të djersiteni pak dhe t’ju marrë disa minuta.

Nëse nuk i gjeni brekët në enigmë, fokusohuni në pjesën e poshtme të figurës dhe analizoni ngadalë nga e majta në të djathtë.

Keni nevojë për një gjurmë tjetër? Shikoni rripat e sutjenave për të gjetur palën e fshehur të veshjeve të brendshme.

Nëse ende nuk mund ta shihni se ku ndodhet “ndërhyrësi” mes sutjenave, shihni zgjidhjen më poshtë:

Autori bëri përpjekje për të fshehur me mjeshtëri një palë të brendshme pas varëses së sytjenave që ndodhet në gjysmën e poshtme të djathtë të enigmës.

Sa kohë ju është dashur për të gjetur të brendshmet? Ndani me ne përmes komenteve.