Nëse e njihni këtë person, lajmërojeni t’i marr paratë e humbura sot në Prishtinë

Një personi të moshuar i kanë rënë nga xhepi paratë mesditën e sotme në Prishtinë. Personi që ka gjetur të hollat e tij ka njoftuar rastin në redaksinë e Indeksonline. Thirrjet e qytetarit shembullor është që kushdo që e njeh personin në fjalë të njoftoj se paratë e tij ndodhen tek ai.

Ngjarja ka ndodhur afër kinemasë ABC në rrugën “Rexhep Luci” në Prishtinë. Numri kontaktues i personit që ka gjetur paratë është 045-647-948. Mos hezitoni ta ndihmoni, sepse ato para që i kanë humbur mund t’i duhen shumë për ekzistencë dhe për ta mbajtur familjen e tij. Këto raste kur dikush i gjen parat dhe lajmëron atij që i kanë humbur tregojnë se populli i ynë është bujar.

Ja si duhet ai, shiko foton më poshtë: