Nëse e humbni durimin lehtë, mos provoni! Nga tridhjetë e gjashtë çiftet në ilustrim, njëri është i veçantë!

Iluzioni optik që është bërë viral në rrjetet sociale – gjeni çiftin që ndryshon. A mund të dalloni një çift “të ndryshëm”?

Vetëm dy për qind e njerëzve mund të gjejnë çifte të ndryshme në këtë ilustrim, po ju a mund të gjeni?

Iluzionet optike tregojnë shumë për mënyrën se si funksionon truri ynë. Ndërsa njerëzit me anën e majtë më të theksuar të trurit janë më të prirë ndaj të menduarit analitik dhe logjikës, ata me anën e djathtë dominohen nga njerëz krijues me mendje kureshtare.

Iluzioni optik i 36 çifteve pothuajse identike të postuar në TikTok nga një përdorues në llogarinë “hecticnick”, u bë viral jo vetëm në këtë, por në të gjitha rrjetet sociale.

Ilustrimi tregon siluetën e një çifti duke u puthur në një sfond të verdhë. Megjithatë, një siluetë është paksa e ndryshme …

Reklama
Vetëm dy për qind e njerëzve mund të gjejnë një çift që është i ndryshëm nga të tjerët. Po ju a mund ta gjeni?

Akoma asgjë? Nëse jeni të hutuar nga përpjekja, shikoni mirë rreshtin e dytë nga lart…

E shihni ndryshimin tani? Nëse ende nuk vini re një çift që ndryshon, hidhini një sy zgjidhjes.