Ndiheni pa fat në dashuri? Ndoshta këto 7 gabime po ju pengojnë të gjeni shpirtin binjak

Nuk e keni takuar akoma shpirtin tuaj binjak? Dashuria është ndjenja që të gjithë duam të përjetojmë dhe shumë mund të jenë në kërkim të saj.

Arsyet e mëposhtme ndoshta ju pengojnë për ta gjetur:

Ju nuk e njihni vërtet veten tuaj

Si mund ta dini se kush duhet të jetë shpirti juaj binjak nëse nuk e dini se si jeni brenda vetes?

Keni pritshmëri të mëdha

Si e imagjinoni të jetë shpirti juaj binjak? Personi perfekt që nuk mund të bëjë asnjë gabim? Dikush që do t’ju mbështesë pa marrë parasysh çfarë?

Ju jeni ende të mbërthyer me ish-in tuaj

Kur mbani lidhjen tuaj të kaluar dhe refuzoni ta lini të shkojë, ju e pengoni shpirtin tuaj binjak të hyjë në jetën tuaj.

Nuk i beson më dashurisë

Edhe pse mund të mendoni se të qenit cinik mund t’ju ndihmojë të pranoni dhimbjen e të qenit i vetmuar, ai është vetëm duke dërguar sinjale të gabuara në univers. Nëse nuk besoni se do ta gjeni shpirtin tuaj binjak, si mund t’i tërheqni ata?

Ju jeni duke ndjekur njerëzit e gabuar

Ju mund të pëlqeni dikë për arsye të ndryshme, por nëse të dy nuk dëshironi të njëjtat gjëra nga marrëdhënia, kjo nuk do të çojë në asgjë.

Ju nuk e doni veten

Nëse nuk e doni veten pa kushte, atëherë si mund të prisni që shpirti juaj binjak t’ju dojë pa kushte?

Nuk jeni gati për dashuri

A është dashuria prioriteti juaj kryesor tani? Apo është karriera juaj?