Me te holla dhe me elegante/ Keto jane 6 veshjet qe do ju bejne te dukeni 5 kg me pak ne pamjen tuaj

Përveç veshjeve që zgjedhim bazuar në komoditetin, ngjyrën e tyre ose sepse vërtet na pëlqejnë, duhet t’i kushtojmë vëmendje edhe disa detajeve të tjera. Detajet se si të shkojmë sipas duken më të zbehta. Sepse falë rrobave mund të jemi në gjendje të stilizojmë siluetën tonë brenda pak minutash.

Nëse dëshironi të krijoni një efekt të përsosur optik për të qenë në gjendje të na shikoni pak me te stilizuar, atëherë do ta gjeni në këshillat vijuese. Sepse në këtë mënyrë, ne do të luajmë me proporcionet, si dhe me ngjyrat dhe idetë e tjera themelore, të thjeshta dhe perfekte për tu ndjerë më shumë se shumë mirë.

Indeks

1 Blini një veshje të brendshme të mirë

2 Harmonia midis proporcioneve të rrobave

3 Pamje monokromatike, një bast i sigurt

4 Rregulli me tre ngjyra

5 Dukeni më të hollë me vija vertikale

6 Këpucët në ton lakuriq

Blini një veshje të brendshme të mirë

Pa dyshim, pamja më e hollë fillon nga brenda. Jo, nuk i referohemi çështjes së ushqimit, por çështjes sonë të brendshme. Sepse është jetike të na bëni një siluetë të bukur. Nëse fillojmë me to, atëherë do të kemi tashmë një bazë të mirë në mënyrë që rrobat të ndjehen shumë më mirë. Kjo gjithashtu nuk do të thotë që ne duhet të investojmë shumë para në sutjena ose brekë. Por më tepër për të blerë ato që na përmirësojnë dhe përshtaten mirë me llojin e trupit që kemi.

Harmonia midis proporcioneve të rrobave

Të dukesh më e hollë nuk është aq e komplikuar. Thjesht duhet të gjejmë një harmoni të mirë midis rrobave që do të veshim. Për shembull, nëse keni zgjedhur pantallona të ngushta shumë të ngushta, atëherë është mirë ta kombinoni me një bluzë pak më të lirë. Sidomos nëse doni të fshehni pjesën e sipërme të trupit. Ju gjithashtu mund të zgjidhni opsionin e kundërt, i cili është të vishni një trup të ngushtë ose top dhe ta kombinoni atë me një skaj të prerë A ose pantallona të gjera të dashurit. Para se të bëni pamjen, gjithmonë mendoni se si është trupi juaj dhe çfarë doni të theksoni ose fshehni paksa

Pamje monokromatike, një bast i sigurt

Ngjyrat janë thelbësore për ta bërë pamjen tonë më të habitshme, origjinale dhe moderne. Por është e vërtetë që ndonjëherë mund të dyshojmë gjithashtu. Kur keni dyshime, ne gjithmonë do të zgjedhim pamje pikturë njëngjyrëshe. Kjo tregon që edhe pjesa e sipërme dhe e poshtme do të jenë me të njëjtën ngjyrë. Kostumet e xhaketës janë një nga ato opsionet perfekte. Meqenëse silueta jonë do të duket më e zgjatur. Që përkthehet si një efekt më linear, i drejtë dhe më i hollë.

Rregulli me tre ngjyra

Ka shumë të famshëm që tashmë vënë bast për të. Trueshtë e vërtetë që ne na pëlqejnë stilet shumëngjyrëshe sepse ato na japin atë shtytje gëzimi për të cilën kemi nevojë. Por ndonjëherë del pak nga kontrolli. Prandaj, nëse e shihni që pamja njëngjyrëshe nuk është gjëja juaj, atëherë vini bast rregulli me tre ngjyra. Ju duhet të zgjidhni dy ngjyra që janë neutrale, domethënë ato kombinohen me gjithçka, dhe një të tretën e zgjedhjes suaj. Kështu që do të jetë gjithmonë e drejtë dhe nuk do të mbingarkoheni me stilin tuaj. Tonet e bardha, të zeza ose gri dhe kafe janë një bazë e mirë për të dhënë më vonë atë injeksion të ngjyrës me tonin e tretë.

Duket me vija vertikale

Dukeni më të hollë me vija vertikale

Me siguri që gjithmonë e keni dëgjuar atë vijat vertikale janë ato që stilizohen dhe ato horizontale, krejt e kundërta. Epo po, duket se në këtë mënyrë mund të luajmë edhe me gjithë këtë. Për të krijuar një stil më të përcaktuar dhe një siluetë më të hollë, tani mund të shkoni për pantallona me vija vertikale. Mundohuni ta mbani atë në ngjyrat themelore dhe të kombinoni pjesën e sipërme në të njëjtën mënyrë. Ju do të gjeni në këtë pamje një rezultat elegant dhe modern, i cili gjithashtu ju favorizon. Nëse nuk mund të kërkojmë asgjë më shumë!

Këpucët në ton lakuriq

Trueshtë e vërtetë që kur kombinojmë më shumë na pëlqejnë këpucët në të zeza. Edhe pse ndonjëherë, kafeja nuk mbetet shumë mbrapa. Sigurisht, kësaj radhe nuk po qëndrojmë me njërën apo tjetrën, por me atë ton lakuriq. Sepse vetëm ai do të jetë ai që do të zgjasë pak më shumë siluetën tonë. Të paktën, ai do ta shtojë atë efekt si një iluzion optik për tu dukur më i hollë.