Me këto shenja të horoskopit lidhja do të bëhet shumë monotone

Ka njerëz që e duan se.ksin dhe me të cilët do të kaloni një eksperiencë shumë të mirë në shtrat, mirëpo ka nga ata që vështirë se marrin iniciativën dhe me të cilët mund të keni një jetë të mërzitshme se.suale. Më shumë gjasa, këto të fundit i përkasin një prej shenjave të mëposhtme.

Gaforret

Gaforret janë në listën e shenjave që duan se.ks – me një kusht . Të ndiheni shumë rehat dhe familjar me njëri-tjetrin. Nëse ky kusht nuk plotësohet, atëherë mos prisni shumë në shtrat. Në rast se arrini të plotësoni nevojën e tyre, atëherë po, do të kaloni shumë mirë, por nëse jo…

Virgjëresha

Virgjëresha konservatore nuk flet kurrë për se.ksin, pasi nuk është në listën e saj prioritare. Ajo është shumë e ndrojtur dhe fiksimi i saj me detajet, rendin dhe orarin “vret” çdo element spontaniteti, i cili është i domosdoshëm për aktin se.ksual.

Ujori

Është e vështirë për një mashkull që i përket kësaj shenje të hapet për jetën dhe preferencat e tij s.eksuale. Ai dëshiron kohën e tij, kërkon përgatitje, gjithmonë përpiqet të krijojë atmosferën perfekte dhe mendon se duhet të japë më të mirën. Epo, me kaq shumë ankth, e kuptoni se se.ksi me një Ujor nuk do të jetë përvoja më intensive që do të keni ndonjëherë.