Lidhja nuk eshte fushe me lule/ Keto jane 3 gjerat qe duhet te beni qe te riktheni lumturine ne cift

Si të rizbuloni lumturinë e një çifti? Rregulli i artë qëndron në qëndrimin bazë, pra në përpjekjen për të shkuar drejt tjetrit, që nënkupton edhe një hap prapa, mundësisht në mënyrë reciproke. Por, nëse tjetri qëndron mbi të, ju filloni.

Të gjeni lumturinë si çift pas një zhgënjimi në dashuri

Partneri ju ka zhgënjyer, sepse ka thënë ose ka bërë diçka që ju ka lënduar, pa dijeninë tuaj ose që bie ndesh me vlerat e çiftit: përpiquni të dini arsyet, të kuptoni pse e bëri dhe nëse ka kushte, për të shkuar më tej dhe për të filluar nga e para.

Të gjeni lumturinë si çift pas një tradhti

Tradhtia dëmton besimin dhe rrjedhimisht qetësinë e çiftit. Por nëse keni vendosur të falni partnerin tuaj, nuk mund ta ktheni tradhtinë në çdo hap: jetoni marrëdhënien së bashku, duke u nisur nga ajo kredi minimale që keni dashur t’i ktheni.

Të gjeni lumturinë si çift pas vuajtjes

Kriza në çift mund të lindë edhe nga një shkak i jashtëm, si një vështirësi ekonomike, një grindje me njerëz të tjerë, një humbje. Në këto situata, secili duhet të ruajë aftësinë për të parë dhimbjen e tjetrit. Në raste ekstreme, kërkoni ndihmë nga një specialist.