Ky është burgu ku askush nuk mund të arratiset nga aty, shikoni se si i mbajn të burgosurit.. (VIDEO)

Ideja e sistemeve te burgjeve eshte shume e vjeter por ne cdo qytetrim ne kohe ka pasur nje far menyre.

Duke kufizuar njerezit qe ata konsideronin se nuk ishin te sigurte per te qen ne mes te publikut . Historia sugjeron se romaket ishin grupi i pare qe zyrtarisht denoi njerezit me burg. Disa thone se denimi i perjetshem eshte me i keq se denimi me vdekje dhe vetem shikojini ato. Tani ikja nuk eshte me nje opsion.

Ne kete video do te shikojme burgjet me te rrezikshme ne bote.