Kuiz: Cila nga vajzat në foto është në rrezik?

Gjëegjëza dhe iluzionet optike kanë tërhequr gjithmonë vëmendjen e njerëzve.

Për të zgjidhur gjëegjëzat më të zakonshme, duhet t’i drejtohemi imagjinatës dhe jo logjikës, prandaj është një ushtrim i mirë për mendjen e njerëzve të të gjitha moshave.

Në foto shihni tre vajza duke ushtruar, por njëra prej tyre është në rrezik. Kush eshte ajo?

Shikoni përgjigjen më poshtë:

Gruaja me numrin tre është në rrezik sepse duke vrapuar dhe duke përtypur çamçakëz, mund të mbytet!