Krijuesi më dha falas për 70 vite, por ti sot më kërkove faturë! Ngjarja prekëse e plakut dhe mjekut (Video)

Krijuesi më dha falas për 70 vite por ti sot më kërkove faturë! Ngjarja prekëse e plakut dhe mjekut. Një i moshuar kishte probleme me shikimin dhe gradualisht po e humbiste shikimin, sytë po i rrjedhin dhe një dite kishte shkuar tek mjeku profesional, shkruan pemajetes.com

Ai shkoi tek mjeku për vizitë, dhe pasi mjeku diagnosifikoi problemin e tij, i tha: “Ju keni nevojë për një operacion. Është një operacion delikat, por me besim te Zoti, shikomi do t’ju rikthehet”. Hyri i moshuari në operacion, dhe mjekët përfunduan operimin e tij. /Pemajetes.com

Për të kuptuar se çfarë ndodhi më pas, shikoni videon e më poshtme: