Kjo është 80-vjeçarja shqiptare që ka shkuar 14 herë në Mekë: Ja për çfarë lutem! (Video)

Emisioni “Shqipëria Live” vjen çdo ditë në një transmetim live do të vinë ngjarje të aktualitet, fenomene histori njerëzore, por edhe ngjarje të bujshme, ku program do të thellohet në to për të sjellë ekskluzive protagonistët e tyre. Lidhje direkte nga e gjithë Shqipëria.

Emineja agjeron prej mpshes 24 vjeqare eshte e rritur ne nje familje besimtare dhe se ajo thote se ka agjeruar per 56 vite me rradhe cdo muaj te Ramayanit dhe jo vetem ajo ka shkuar edhe 14 here ne Meke ishte kjo nje kerkese per nje interviste le ta bejm plotesishte sikur tryes e Festes se Bajramit.

Shiko videon më poshtë: