Kërkohet ndihmë urgjente për shërimin e 6-vjeçarit, i duhen 30 mijë euro për operim

Familja Hoxhaj është duke kërkuar ndihmë për operimin e djalit 6-vjeçar. Florain Hoxhaj po vuan nga “Vagal Nerve Stimulator”, një sëmundje kjo që kërkon shërim jashtë vendit. Familja ka njoftuar se operimi i vogëlushit bëhet vetëm në Turqi dhe kushton 30 mijë euro, shumë kjo e papërballueshme për ta.

Andaj ata kanë kërkuar ndihmë nga të gjithë që mund të kontribuojnë për shërimin e tij. Kush ka mundësi të ndihmojë në shërimin e vogëlushit 6-vjeçar, të cilit po i rrezikohet jeta.

Llogaria Bankare BANKA EKONOMIKE
IBAN XK05-1404000041236475
SWIFT Code: EKOMXKPRXXX

Numrat kontaktues:
049502783 – Nëna e Florianit
049201977 – Babai i Florianit.