Ke një shkronjë “M” në pëllëmbën e dorës? Ja se çfarë tregon

Hidhi një sy për një moment pëllëmbës së dorës tënde dhe nëse dallon një shkronjë “M”, mund të jesh një person special. Mundet të bësoni ose jo, por kiromancia (leximi i dorës) është një nga artet më antike indiane që ka rrënjë shumë të largëta. Në kiromanci thuhet se kush e ka shkronjën “M” në dorë, është dhe duhet të ndihet vërtet special.

Linjat që formojnë këtë shkronjë, i përkasin zemrës, mendjes dhe jetës. Jo të gjithë e kanë këtë shkronjë tepër të dukshme dhe pikërisht për këtë fakt, thuhet se kush e ka më të dukshme shkronjën “M” në pëllëmbën e dorës, është special, ka shpirt sipërmarrësi dhe inteligjencë të madhe. Të bekuar prej fatit dhe me një karrierë të suksesshme, persona të tillë ndihen shpesh shumë të motivuar dhe kanë vullnet të fortë për t’i arritur gjërat që duan.

Në kiromanci thuhet se kush e ka këtë shkronjë në dorë, arrin gjithashtu t’i kuptojë gënjeshtrat e të tjerëve, sidomos nëse bëhet fjalë për një femër. Sipas studimeve të kryera, këtë shenjë në dorë e kanë pasur mjaft profetë dhe lidera të mëdhenj në të shkuarën.