Jeta e saj është sikur kënga: Femra e kësaj shenje të horoskopit nuk mundet pa flirt!

Në kundërshtim me pritjet, më së shumti e joshin meshkujt e turpshëm dhe të tërhequr

Mundemi të themi lirisht se femra e kësaj shenje është dukshëm e lirë dhe ka dëshirë për argëtim të mirë.

Fjala është për femrën e shenjës së Binjakëve, e cila nuk mundet pa flirt dhe argëtim, por edhe lajkatimet tek ajo shpesh mund të kenë ndikim krejtësisht të kundërt.

Në të vërtetë, ajo nuk e duron atë lloj të komplimenteve, sepse është mjaft e sigurt në vetveten edhe pa to, prandaj meshkujt do të jenë të detyruar t’i qasen në ndonjë mënyrë tjetër dhe interesante.

Është më se e sigurt se si këtë femër të parën do ta vëreni në kallaballëk, sepse ajo është shpesh e zëshme, por edhe e adhuron flirtin, prandaj si e tillë te partneri nuk rrezaton siguri të tepërt, me çka bëhet edhe më interesante.

Është vështirë ta bëni për vete, por njëherë kur e arrini këtë, ajo bëhet krejtësisht juaja. Mirëpo, monotonia në lidhje dhe në krevat do ta detyrojë t’ju braktisë.

Në kundërshtim me atë që ndoshta mendoni, femrën e shenjës së Binjakëve shpesh e tërheqin meshkujt, të cilët janë plotësisht të kundërt, si p.sh. mashkulli i turpshëm, i cili nuk dëshiron të dallohet prej të tjerëve.