Ja pamjet si vajza e vogël shpëton nga ky njeri qe e ndiqte falë inteligjencës se saj mahnitëse (Video)

Një nxënëse e quajtur Orlenda, e cila po shkonte në shtëpi pas shkollës si gjithmonë, e kuptoi se një burrë që nuk e njihte po e ndiqte. Kur mbërriti para banesës, zgjodhi të zgjatej pak për t’u siguruar për këtë. Në të vërtetë, edhe njeriu që e ndiqte, kishte pushuar së luajturi me telefonin e tij, shkruan pemajetes.com.

Siç edhe mund të shihni në videon e më poshtme të publikuar nga mediat turke, ajo për një moment ndalet dhe aktron sikur po hyn brenda, ndërsa ai futet brenda duke menduar se edhe ajo hyri bashkë me të. Ajo më pas i përvidhet atij, deri sa e kupton se ai kishte vazhduar poshtë shkallëve.

Shikojeni videon e më poshtme për ta parë këtë moment: