Ja pamjet nga momenti kur gazetarja i merr thikën nga duart personit qe mbante peng një grua (Video)

Ngjarje të tilla të filmuara, shumë rrallë shihen të filmuara nga jeta reale. Një ngjarje e rëndë që kishte ndodhur në Turqi, e kapur direkt ka kamerat shihet se si gazetarja ndërhynë për ta liruar një grua e cila po mbahej peng nga një burrë.

Kjo gazetare kishte rrezikuar vetëm për ta bërë një gjest human. Ajo shihet në videon e më poshtme se i merr thikën një burri, i cili po e mbante peng një grua, dhe të cilën po e kërcënonte vazhdimisht. Ky gjset i gazetares është vlerësuar lartë nga përdoruesit për veprën e saj herioke. /Pemajetes.com

Për më shumë, shiko videon e më poshtme: