Ja çfarë tregon mënyra se si e mbani celularin për personalitetin tuaj dhe lidhjet e dashurisë

Statistikat parashikojnë se do të ketë pothuajse 3 miliardë përdorues të celularëve deri në vitin 2020. Jo vetëm që ky fakt është interesant nga pikëpamja e përparimit të teknologjisë, por edhe nga ana psikologjike e gjërave. Mënyra se si ne trajtojmë, veprojmë dhe lundrojmë në internet nëpërmjet celularëve mund të zbulojë shumë tipare rreth karakterit. Zgjidhni mënyrën se si e mbani celularin tuaj dhe Shikoni foton më sipër dhe zgjidhni mënyrën se si zakonisht mbani celularin tuaj dhe çfarë tregon kjo për ju:

1- Ju jeni një person jashtëzakonisht i sigurt. Jeni gati të rrezikoni të gjitha, por me mençuri. Kjo ju ndihmon të arrini rezultatet e dëshiruara. Megjithatë, jeni krejt e kundërta kur bëhet fjalë për marrëdhënit personale. Ju preferoni të keni kohë të mjaftueshme për të kuptuar nëse keni nevojë për një person në jetën tuaj apo jo para se të merrni vendime për fillimin e një marrëdhënieje. Për shkak të kësaj, njerëzit mund të shohin si një person të izoluar dhe të rezervuar.

2- Kjo mënyrë për të mbajtur telefonin tregon mençuri. Ju jeni intuitiv, i mençur, i arsyeshëm dhe i kujdesshëm. Ju shihni çdo veprime tuajin përpara se të bëni hapin e parë. Megjithatë, vështirë se mund të quhesh i mençur në çështjet e dashurisë, sepse në marrëdhëniet tuaja ju merrni vendime të shpejta që shpesh dëmtojnë lidhjet që keni. Për më tepër, bëheni jashtëzakonisht gjykues kur bëhet fjalë për dashurinë.

3- Përdorimi i të dy duart për mbajtjen e telefonit tregon dashurinë tuaj për të vepruar shpejt. Ju jeni të shpejtë, efikas dhe të gatshëm për të marrë vendime menjëherë. Ju mund të përshtateni lehtësisht në mjedise të ndryshme. Kur vjen puna tek dashuria, efikasiteti juaj nuk funksionon aq mirë. Në fakt është e kundërta – ai zhduket.

4- Kjo mënyrë e të mbajturit të telefonit tregon që jeni njerëz kreativ. Ju keni një shumë ide të mrekullueshme që përpiqeni të zbatoni në jetë dhe e bëni mjaft mirë. Preferoni të qëndroni vetëm për të marrë të gjitha mendimet tuaj qoftë ky një projekt i ri, një pikturë apo një libër, veprat e tua zakonisht kanë sukses të madh.