I ka humbur interesi per jeten ne cift/ Keto jane 10 shenja qe tregojne se ai nuk ju do me si me perpara

Filloni të dyshoni. Për ndjenjat e tij, për vonesat, për heshtjet e gjata. Ai nuk të do më? Këto 10 sinjale mund t’ju ndihmojnë të kuptoni nëse ai nuk është më i interesuar për ju.

Shumë njerëz nuk u japin shumë rëndësi qëndrimeve të caktuara që sinjalizojnë krizën e çiftit. Kjo ndodh shpesh për shkak të dëshirës së njërit prej partnerëve për të shmangur ndarjen, për të menduar se disa qëndrime tregojnë vetëm një fazë momentale të lodhjes.

Ndërsa nënvlerësohen, këto sjellje mund të ndajnë përgjithmonë dy persona, duke i bërë përpjekjet e ardhshme të rimëkëmbjes plotësisht të kota.

10 shenja që ai nuk është më i interesuar për ju:

Ndryshimi i përparësive

Një nga qëndrimet ka të bëjë me ndryshimin e përparësisë së partnerit. Kur dita dhe angazhimet kanë ndryshuar në krahasim me disa kohë më parë, gjithmonë duke i futur në sfond nevojat e partnerit.

Buzëqesh vetëm kur e sheh të përshtatshme

Hapi tjetër pas asaj që është parë më lart është qëndrimi i personit që mendon vetëm për veten e tij. Kështu partneri që ndryshon përparësitë, por që gjithmonë pyet me një buzëqeshje, është një pjesë tjetër që duhet të analizohet në thellësi.

Ndalon së foluri

Kur një çift fillon të mos flasë më, fluturon mbi detaje të vogla që ndahen, mungesa e kënaqësisë për të ndarë do të thotë se marrëdhënia është në krizë!

I jep rëndësi vetëm vetvetes

Përgjigjet tipike të atyre që janë pyetur në lidhje me krizën e mundshme të çiftit, kanë të bëjnë me peshën që personi në fjalë ka mbi supe. Këtu është se nëse është gjithmonë dhe vetëm për shkak të angazhimeve që ai ose ajo duhet të mbështesë, ne kemi një tjetër nga ato qëndrime të rrezikshme.

Faji është gjithmonë tjetri

Ana tjetër e medaljes së pikës së mëparshme është të shkarkoni tek personi tjetër fajësinë e asaj që po ndodh. Asnjëherë një vetë-kritikë, asnjëherë një pyetje vetes.

Ndodh intoleranca

Një çift që përjeton një krizë gjithmonë ka një nga palët më të dobëta brenda saj. Nëse partneri tregon vetëm jotolerancë kjo tregon një tjetër nga ato qëndrime që nuk janë të mira.

Lufton për marrëzi

Shpesh fajësohet për lodhje dhe nervozizëm, ndërsa në vend të kësaj do të ishte e nevojshme të ishin më të sinqertë dhe realistë. Në fakt, të grindurit për ndonjë marrëzi tregon që bezdisja dhe pamundësia për të kuptuar partnerin kanë marrë përsipër.

Nuk kërkon më këshilla

Ky qëndrim jo vetëm deklaron se dashuria po merr fund, por edhe besimi dhe marrëdhëniet njerëzore po vuajnë goditje serioze.

Ju gjithashtu ndaloni së pretenduari

Shumë çifte në krizë kanë sukses, të paktën në ditët e para, në përhapjen e situatës së tyre shumë mirë. Kur kjo nuk ndodh më, kjo do të thotë gjithashtu se qëndrimet e dikujt në publik kanë pushuar së qeni parandaluese.

Thonë vetëm gjëra të pakuptimta

E fundit nga qëndrimet që sinjalizon dhe shpall krizën në çift është kur flasin me njëri-tjetrin dhe merren vetëm me marrëzi. Në këtë pikë do të ishte shumë më serioze për të dy që të merrni vendimin për t’i dhënë fund një herë e përgjithmonë!