Humba fëmijën pa dashje në muajin e 5-të, burri më thotë “Sytë po më dhamin kur po të sh oh ty”

Pershendetje ju lutem do te tregoj historin time po nuk dua qe emrin tim Te ma shfaqni ne publik. Jam nje femer 26 vjeqare historia ime fillon keshtu. Kam njohur vetem Burrin Tim gjate periudhes se te qenurit si qift ne moshen rinore kalove qa stet ma te bukura te jetes sime me at. Mas disa kohesh vendosem te bejm fejesen.

Ne kete kohe gjate fejeses kishim mosmarveshje po jo ne ate pik ku arrin te perfundimi i lidhjes. Bem martesen me ate ish te dite ma dheshtore per te dyt dite e veqant sepse bashk me ne ishte edhe nje engjull qe na ndi qte ne cdo sekond.

Isha shta tezene 3 muajshe. Gjate kesaj kohe filluan ndry shimet daljet e shpeshta pothuajse te cdo nateshme mu ngesa ne banes e tina deri ne oret e mengjesit.

Dhe qdo her per kete arsye gjem shk akun e fja losjes nga ana ime. Ne muajin e 5 un humba f emijen Tim. Pa de shiren time po ne menyr natyrore pa d ashje. Mas kesaj ngj arje Te hi dhur per mua ishte i njejti ritem per Burrin Tim. Ne vitin qe lam pas shihja ndryshime te shumta nga bashkeshorti im. Cdo her ai me thoshte la rgomu nga un ste dua afer nuk dua qe te me flasesh nuk d ua te shoh.

Syt po me dhe mbin kur te shikoj ty etj. Nje dite me tregoj se do shkon ne pu shime me shoket e ti. Un e akc eptova kete. Mas 3 ditesh kuptoj qe ai ishte ne pu shime me te da shuren e tij. U kthy nga pu shim i lumtur dhe u ula afer ti dhe po bisedojm qete. Ai me tregonte qe pushime ishin Te kendshme dhe per pl ot gazmore.