Gjashtë shenjat e horoskopit që nuk i shprehin vërtetë ndjenjat dhe emocionet

Sipas astrologëve, ka shenja të Zodiakut që nuk i shprehin lehtësisht ndjenjat

Gjashtë shenja dallohen duke shtypur ndjenjat më shumë se kushdo tjetër.

Zbulojeni më poshtë:

1. Demi

Nëpërmjet provave dhe gabimeve, ata kanë mësuar se shfaqja e ndjenjave çon vetëm në probleme të mëdha. Ata kanë përshtatur jetën e tyre për të ndjerë sa më pak dhimbje, duke përsosur kështu ndërtimin e mureve të zjarrit. Edhe pse mund të jenë njerëz të ndjeshëm, ata nuk duan të kenë më asgjë me dhimbje të panevojshme.

2. Peshorja

Peshores i pëlqen ideja që njerëzit mendojnë se janë krijesa të ndjeshme dhe emocionale, por në fakt kanë frikë nga shumë gjëra.

Kjo është arsyeja pse ato janë gabimisht të sjellshme, kështu që njerëzit mendojnë se janë të mirë dhe i lënë të qetë. Muret e tyre janë në fakt një iluzion i mirësisë dhe e gjithë kjo është krijuar për të shpërqendruar kureshtjen e kujtdo që mund t’i lëndojë.

3. Binjakët

Emocionet nuk janë diçka me të cilën Binjakët duan të merren dhe meqenëse gjendja e tyre e lumtur është e mbyllur dhe ata nuk thonë asgjë, ata shpesh e zbatojnë atë. Ata rrallë lejojnë dikë të kalojë pranë mureve të tyre, por nëse e kuptojnë se gjërat po shkojnë në drejtimin e gabuar, e thyejnë atë lidhje përpara se të lëndohet.

4. Akrepi

Akrepat janë tërhequr edhe pse nuk duken kështu. Ata e kanë të vështirë të shprehin emocionet e tyre, kështu që shpesh mund të veprojnë të ftohtë dhe të pashpirt.

Sa i përket rrëfimit të dashurisë, këta Pluton presin që ‘pala tjetër’ të dijë se çfarë kanë në zemrat e tyre dhe të lexojë mendimet dhe ndjenjat e tyre. Gjithashtu, për ta është e domosdoshme që personi që pëlqejnë apo ai me të cilin janë në një lidhje apo martuar të jetë i drejtpërdrejtë.

5. Shigjetari

Shigjetarët nuk janë tepër të sjellshëm dhe të hapur në komunikim. Ata nuk janë të kënaqur të tregojnë dashurinë e tyre ndaj dikujt, pavarësisht se sa thellë e duan atë. Ndjenjat e tyre i shprehin me ndrojtje, e kur bëhet fjalë për romancën, janë gjithmonë të shqetësuar.

6. Peshqit

Të lindurit e kësaj shenje uji shpesh as nuk duan t’ia pranojnë vetes se çfarë ndihen, e veçanërisht jo personin me të cilin janë të dashuruar.

Në vend që të flasin për emocionet, ata duan që marrëdhënia e tyre të bazohet në mirëkuptim, në mënyrë që pala tjetër të mund të ‘lexojë’ se si ndihen. Nëse jeni duke u takuar me një burrë të lindur në Peshqit, mos prisni që ai t’ju propozojë – ai do t’ju dojë në parajsë, por do ta keni të vështirë të kapërceni pyetjen e njohur: “A dëshiron të martohesh me mua”.