E thotë studimi: Ja pse njerëzit tradhëtojnë 30% më shumë në verë

Studimet e fundit konfirmojnë se nga muaji qershor deri në shtator tradhtitë shtohen 30% më shumë. Më shumë tradhtojnë meshkujt (60%), por edhe femrat nuk qëndrojnë mbrapa (40%).

Po përse ndodh ky shfrenim erotik në verë?

Nga një studim i “Sogesa Roma” me 1000 pushues italianë, u zbulua se 57% e tyre ka pasur sukses në marrëdhëniet intime falë lojërave në rërë: volejbolli me 37% të rasteve, tenisi me 26% dhe gjimnastika e ujit me 16%. Por kujdes, jo të gjitha sportet kanë të njëjtin efekt. Sipas studiuesve, futbolli nuk ndikon fare në krijimin e njohjeve të reja.

Sipas studiuesve më shumë hormone prodhohen në verë, dhe në verë tradhëtojmë e flirtojmë më shumë. Në dimër të gjithë janë familjarë e të dashur.