E lindi vajzën kur ishte 13-vjeçare, ja çfarë mendojnë njerëzit

Një grua ka treguar se si njerëzit shpesh i thonë se nëna e saj është në fakt motra e saj, sepse ajo është vetëm 13 vjet më e vjetër. Paris Ledger, e famshme në TikTok, ka zbuluar për fansat e saj në një video, se gruaja pranë saj është nëna e saj.

Ngjashmëria e madhe mes tyre, ka bërë që ato të komentohen jashtëzakonisht shumë, pasi nëna e solli vajzën në jetë kur ishte 13 vjeçare. Kjo ka bërë që ndjekësit të mendojnë se ato janë motra.

“Diferenca në moshë është më e vogël se unë dhe vëllai im”, shkroi dikush pasi e pa videon e postuar në Tik Tok e cila u shikua më shumë se 600 mijë herë, transmeton Klan Kosova.