“E lashë në përvjetorin e martesës”, këngëtarja shqiptare flet për divorcin nga bashkëshorti

Xheisara Frisku ka rrëfyer së fundmi më shumë detaje rreth jetës personale gjatë një interviste për emisionin “Rudina”. Këngëtarja është komentuar shumë dhe për martesën e saj, e cila tashmë ka marrë fund. Ajo tha se i dha fund martesës me partnerin sapo kishin bërë një vit bashkë.

Pjesë nga biseda:

Rudina Magjistari: Ke thënë që je martuar, nuk e di ka qenë shaka apo e vërtetë, më pas ke thënë që je ndarë, si ka qenë historia?

Xheisara Frisku: Është një gjë që realisht nuk do doja ta flisja fare. Jam martuar dhe jam divorcuar. Ishte një dasëm e lezetshme.

Rudina Magjistari: Sa kohë ka që ka ndodhur dasma?

Xheisara Frisku: Një vit. Për një vit u pendova.

Rudina Magjistari: Domethënë je divorcuar së fundmi.

Xheisara Frisku: Po.

Rudina Magjistari: Domethënë sa kohë qëndrove e martuar gjithsej?

Xheisara Frisku: Një vit.

Rudina Magjistari: E bëre një vit të plotë të paktën.

Xheisara Frisku: Sapo kam bërë një vit thashë unë do të ndahem.

Rudina Magjistari: Ta festosh me një divorc përvjetorin e martesës.

Xheisara Frisku: Në të njëjtën ditë e lashë.

Rudina Magjistari: Po pse kaq shpejt?

Xheisara Frisku: Realisht nuk do doja të flisja fare për këtë pjesën. Unë jam shpirt i lirë nuk më lidhen kollaj këmbët.