E futen në tokë veturën dhe mbuluan me dhe, shikoni se si ajo duket pas 100 ditëve (Video)

Në një video të publikuar në youtube tregohet një eksperiment shumë i pazakonshëm. Disa persona e hapin një gropë të thellë, në të cilën e fusin një veturë për ta varrosur, të ngjashme sikur varroset edhe njeri pasi të ndërron jetë, shkruan pemajetes.com.

Pas 100 ditës, ata shkojnë e hapin gropën për ta parë se çfarë ka ndodhur me veturën të cilën e varrosën 100 ditë më parë. Pasi e hapën gropën, ajo çfarë gjejnë brenda, i ka habitur ata, pasi që dheu e ka përbirë veturën. /pemajetes.com

Shikoni videon për më shumë: