E dhimbshme: Kjo femër tregon se ka një sëmundje të rraIIë (Video)

Kirsty Brown, 32 vjeç, nga Northwich, Cheshire, është diagnostikuar me katapleksi, një çrregullim që shkakton episode të papritura dhe zakonisht të shkurtra të humbjes bilaterale të tonit të muskujve nga çdo emocion i fortë si zemërimi, të qeshurit dhe frika. Më konkretisht, 32 vjeçarja, nënë e dy fëmijëve, i bie të fikët sa herë që shikon një djalë të bukur d1he tërheqës.

Kirsty tha: ‘është kaq e turpshme. Unë isha një herë në pazar dhe pashë dikë që dukej mirë, dhe këmbët e mia më lëshuan dhe unë duhej të kapesha mbi kushëririn tim për ndihmë. ‘Nëse e shoh dikë tërheqës, këmbët më shkojnë kështu që përpiqem të mos e vendos veten në këtë situata ku mund të ndodhë kjo, ose përpiqem të mbaj sytë poshtë për sigurinë time.

Shiko videon: