E dhimbshme: Dy vjeçarja vuan nga kanceri, i duhen 25 mijë euro për t’u operuar në Turqi

Melek është dy vjeç dhe vuan nga kanceri. Familja nga Kosova, nuk e ka të mundur për ta financuar operacionin e vajzës. Nëna e Melek, bën apel për ndihmë, për të shpëtuar vogëlushen nga Prizreni! Duhen 25.000 Euro për të paguar spitalin në Turqi. Melek po lufton me kohën pasi duhet sa më shpejt të kryejë operacionin.

Të gjithë bashkë mundemi ta shpëtojmë!

GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/melek-kosova-kancer
PayPal : https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=4WVLREEXKTMFW
Paypal: fnfoundationusa @ gmail.com

Numrat e llogarisë:
Emri i llogarisë Fondacioni Fundjavë Ndryshe
Emri i Bankës: Raiffeisen Bank

SWIFT CODE – SGSBALTX
0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027
0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027
0041184027 -Pound-AL12202110060000000041184027

Numri i llogarisë në Zvicer
Emri i llogarisë : Fundjavë Ndryshe Swiss
Emri i Bankës : Raiffeisen Bank
Account Number : CH65 8080 8002 9939 0713 5