Dhjetë shenja të qarta, se nuk është dashuria e jetës suaj

Ne gjithmonë duhet të jemi në harmoni me partnerët tanë, në mënyrë që të mund të përjetojmë momentet e mira me intensitet dhe gjithashtu të vërejmë kur gjërat janë ndryshe dhe ne duhet të largohemi për të mirën tonë. Më poshtë janë dhjetë shenjat që tregojnë se personi tjetër nuk është dashuria e jetës suaj dhe mund të jetë koha për të kërkuar një marrëdhënie më të mirë.

. Nuk ju kushton më vëmendje

Kur personi tjetër është gjithmonë diku tjetër dhe nuk merr kohë për t’ju dëgjuar dhe për të folur sinqerisht me ju, diçka nuk shkon. Mund të jetë një shenjë se nuk i bëhet më vonë për atë që keni për të thënë dhe nuk dëshiron të dialogojë, dhe mungesa e dialogut është një problem serioz në një marrëdhënie.

2. Flet gjithmonë për të fajësuar

Nëse partneri juaj fajëson gjithçka që shkon keq në marrëdhënien me ju dhe nuk është kurrë i gatshëm të zgjidhë konfliktet në çift, nuk kujdesen sa duhet për marrëdhënien.

3. Nuk ka më respekt

Nuk ka marrëdhënie pa respekt. Nëse partneri juaj është bërë më agresiv me ju dhe nuk ju respekton më, marrëdhënia komprometohet. Ata që nuk respektojnë nuk duan, dhe ju duhet të çliroheni nga kjo marrëdhënie toksike.

4. Gjeni gjithmonë justifikime për të mos kaluar kohë me ju

Nëse partneri juaj organizon gjithmonë një angazhim ose detyrim në minutën e fundit, në mënyrë që të mos humbasë kohë me ju, kjo ndodh sepse nuk ju sheh si prioritet. Një marrëdhënie me dikë që nuk dëshiron të jetë pranë jush nuk është ajo që ju nevojitet, mendoni për veten dhe mendoni të largoheni.

5. Nuk tregon dashuri për ju

Nëse gjestet e dashurisë dhe afeksionit të partnerit tuaj janë zvogëluar shumë ose janë zhdukur fare, mund të ketë diçka që nuk shkon. Duhet një dialog i sinqertë për të kuptuar realitetin e marrëdhënies dhe për të hedhur hapat e nevojshëm për të ruajtur veten. Nëse është e nevojshme, largohuni dhe përballojeni jetën tuaj me ndershmëri dhe dinjitet.

6. Nuk ka më debate

Nëse heshtja duket se mbizotëron dhe çdo çështje e re përfundon në mosmarrëveshje, mund të jetë një shenjë se nuk jeni më të pajtueshëm dhe keni humbur interesin për marrëdhënien. Heshtja është një tregues i shkëlqyer i shëndetit të marrëdhënies.

7. Nuk ju mbështet

Ne jemi gjithmonë në anën e njerëzve që duam, të gatshëm për t’i mbështetur në çdo gjë që ata kanë nevojë. Nëse partneri juaj nuk është më një partner i vërtetë, ka mundësi që ai të ketë humbur interesin për ju. Një dialog i sinqertë është ideal për zgjidhjen e situatës.

8. Nuk ju përfshin në planet e ardhshme

Nëse personi nuk ju përfshin në planet e veta, ndoshta është për shkak se nuk e imagjinon atë me ju.

9. Ju flet për njerëzit e tjerë

Nëse partneri juaj shikon ose tregon interes për njerëzit e tjerë përpara jush, ai respekt tashmë ka humbur dhe po tregon qartë se nuk jeni më i vetmi person në jetën e tyre.

10. Ju lëndon në çdo kuptim

Nëse personi pranë jush nuk vjen në jetën tuaj për t’ju bërë të lumtur, për të ndarë barrat dhe për të ndarë rezultatet, kjo nuk është dashuria e jetës suaj. Marrëdhëniet kanë të bëjnë me të na bërë të lumtur, jo të na rrëzojnë. Nëse partneri juaj ju lëndon fizikisht, mendërisht dhe shpirtërisht, duhet të tërhiqeni.