Çka është t’u ndodh me shqiptarë kështu? – Nëna rrihet nga nusja dhe djali ëdo ditë në kryeqytet

Një vajzë ka treguar se gjyshja e saj, me iniciale S.H rrihet 24 orë në ditë nga djali dhe nusja e saj. Vajza ka treguar se gjyshja e saj jeton në Yzberisht me njërin prej djemve të saj, pasi tjetri nuk pranoi ta mbante në shtëpi.

Bashkëshorti i të moshuarës është ndarë nga jeta vite më parë dhe nëna i ka rritur e vetme fëmijët. Pavarësisht sakrificave që ka bërë për rritjen e tyre, djali me iniciale Q.H dhe nusja Sh.H me të cilët jeton tani e dhunojnë vazhdimisht.

Mbesa e gjyshes së dhunuar dëshiron të tregojë se të moshuarit po keqtrajtohen e dhunohen jo vetëm në azile, por edhe në shtëpitë e tyre, nga fëmijët e tyre.

Denoncimi i vajzës:

Mirbrema Joq Albania. Kjo eshte nje nene, qe jeton me djalin,pasi njeri nga djemt e nxorri jashte. Esht rrah nga djali qe jeton.Nena jane te dhu nuara edhe brenda ne familje jo vetem ne azile. Shume bejne moral por e verteta qendro ndryshe. Kjo dhune ka pak kohe qe ka ndodh.Kjo nene dhunohet 24 ore.Nga djali dhe nusja. Nese te duket e arsyeshme publikoje. Qe te kuptohet qe nenat dhu nohen edhe ne shtepi