Cili nga të tre personat në foto duhet të shkojë menjëherë te mjeku?

Shumica e njerëzve pëlqejnë kuizet dhe enigmat. Edhe vetëm sepse e përpunojmë mendjen tonë për të punuar pak më shumë në atë moment për të gjetur zgjidhjen, kjo vetëm na bën mirë. Le të shohim kuizin e ditës që nuk është aq i lehtë dhe të shohim cila është e vërteta.

Në foto shihni një burrë dhe dy gra. Zotëria ka thyer këmbën, ndërsa dy femrat duket se nuk kanë probleme. Megjithatë, një në tre duhet të vizitojë menjëherë një mjek. Kush është ai dhe pse?

Shiko foton më poshtë:

Përgjigjen e keni më poshtë:
Gruaja me këmishë të verdhë duhet të shkojë menjëherë te mjeku, sepse i janë fryrë këmbët. Shumë herë kur kjo gjë ndodh, fshihet një problem me zemrën.

Një detaj shumë i vogël por që në fakt tregon shumë për shëndetin tonë dhe siç thuhet përherë e vërteta gjendet tek detajet. Shumica e njerëzve gabojnë duke zgjedhur burrin me këmbë të fashuar.