Cila është përshtypja e parë që lini te të tjerët? E zbuloni përmes këtij iluzioni optik

Çfarë mendojnë të tjerët për ne? Shpesh themi se nuk na intereson, por sa e vërtetë është kjo? Na pëlqen të japim përshtypjen se jemi rehat, por thellë brenda vetes duam të lëmë një përshtypje të mirë. Çështja është se ne nuk e dimë se si na shohim të tjerët.

Testi i mëposhtëm është këtu për të ndihmuar.

Gjëja e parë që do të shihni në imazh zbulon përshtypjen e parë që jepni dhe atë që personi tjetër mendon për ju, kur ju takon për herë të parë.

Nëse ke parë trupin e një gruaje, jeni bujar. Ata rreth jush e admirojnë energjinë tuaj pozitive dhe kur jeni në një grup, ata e kuptojnë se jeni të motivuar për të arritur qëllimin tuaj. Jeni empatik, tregoni kujdes për njerëzit përreth jush që të mos i lëndoni.

Nëse keni parë fytyrën e një mashkulli, dukeni disi e paarritshme dhe i fshehni mirë emocionet tuaja. Kur dikush ju takon për herë të parë, ai nuk e di nëse jeni i bezdisshëm apo nëse thjesht keni një fytyrë “pokeri”.

Në një kompani, ju tregoni natyrën tuaj drejtuese dhe, megjithëse dukeni të lehtë dhe bashkëpunues, nuk e ndiqni pa mendje turmën.